lunedì 2 gennaio 2017

Welcome 2017 (surprise us, please)

keep the good with you, leave the worst to the past, remember what difficulties have taught and what satisfactions have gift. Expect the best enjoying the beauty of little moments.


Buon Anno Nuovo (e buon compleanno al nostro blog!), lo cominciamo portando con noi il meglio del 2016 ma anche quello che il peggio ha saputo insegnarci, un anno di up and down, di sorrisi e lacrime ma sicuramente da ricordare per le tante sorprese, belle emozioni e grandi soddisfazioni che ci ha regalato: il Jamie (Oliver) cooking party a Milano (ci siamo divertiti tantissimo), il premio vinto con CasaFacile ed Exquisa Italia (un bellissimo weekend in Sud Tirolo di cui vi abbiamo raccontato il diario), il premio vinto nella categoria "Food & Fashion" ai Food Blog Awards (e potevamo essere più contenti?!) perfino le nostre sfere handmade avvistate sull'albero di Natale di Csaba dalla Zorza (son soddisfazioni!). Per il 2017 Nessun buon proposito, solo tanta voglia di vivere 365 (364 a dir la verità perché uno è già trascorso) giorni pieni di amore, nuove avventure, sorrisi e risate, sole e pioggia, opportunità e soddisfazioni, sapori, nuove ricette, la musica che ci emoziona e momenti da fissare in uno scatto (e anche di più)... e pieni di voi, che ci seguite in questo viaggio. The best is yet to come, stiamo pronti a prendere tutto il meglio e anche di più.
Happy Crazy Amazing New Year!

P.S. Continuate a seguirci perché io (Anna) e Mimmo (mio marito, migliore amico e co-blogger) siamo pronti a raccontarvi di nuove storie, ricette, emozioni, ispirazioni e speriamo nuovi progetti (e tanta moda in più!)
Nel frattempo alcuni dei nostri scatti preferiti del 2016...

Happy New Year (and happy birthday to our blog!) we start it carrying with us the best of 2016, but even what the worst taught us, a year of up and down, smiles and tears but surely we'll remember it for the surprises, the sweet emotions and great satisfactions it has gift to us: the Jamie (Oliver) cooking party in Milan (we had so much fun!), the prize won with CasaFacile Magazine and Exquisa Italia (a beautiful long weekend in South Tyrol, we told the diary of the travel on the blog), the prize in the category "Food & Fashion" at the Food Blog Awards here in Italy (could us be much happier?!) even our handmade spheres seen on the Christmas tree of Csaba dalla Zorza (satisfactions!). No good intentions for this 2017, just a great desire to live 365 (364 because one is Already past) days full of love, smiles and laughter, opportunities and satisfaciotions, new adventures, flavors and new recipes, the emotional music and little moments to fix in a shot (or more)...and full of you, of course you that  follow us in this path. The best is yet to come, let's stay ready to catch it all and even more.
Happy, Crazy, Amazing, New Year!

Keep following us, we are ready, me (Anna) and Mimmo (my housband, best friend and of course co blogger), to tell you about new stories, recipes, emotions, insoirations and we hope new projects (and a lot of fashion plus!)
Meanwhile some of our 2016 fave shots...

Il nostro 2016 scattato da noi e condiviso con voi...
Our 2016 shot by us and shared with you...

Gennaio e la prima neve / January and the first snow


 
Noodles soup con il cavolo nero (del nostro orto) e lo zenzero / Noodles soup with black cale (from our veggies garden) and ginger


I weekend che iniziano lenti / Weekends that start slowly


Le breakfast bowls, una passione! / Breakfast bowls, a passion!


Shoes (un'altra passione) / Shoes (another passion)

 

Fiori al mercato.. bellazza e semplicità / Flowers at the local market... beauty and simplicity
 
Il gelato, il nostro porta fortuna, qui uno degli scatti con il quale abbiamo vinto il contest di CasaFacile ed Exquisa (ricetta ice-cream-cheese) / Ice-cream, our lucky charm, here one of the shots with wich we won the contest with CasaFacile Magazine and Exquisa (recipe-cream cheese


I pensieri / Thoughts



Bruschette (what else) in ogni stagione, qui con i pomodori cuore di bue e il basilico del nostro orto, con crudo di Parma e mozzarella di bufala / Bruschette (what else) in each Season, here with cuore di bue tomatoes and basil from our veggies garden + Parma ham and mozzarella di bufala.


Uno dei nostri posti del cuore (Champoluc - Val d'Ayas) / One of our heart place (Champoluc - Ayas Valley)


Agosto e le prime zucche / August and the first pumpkins


La moodboard con la quale abbiamo vinto ai Food Blog Awards / The moodboard with wich we won the Food Blog Awards


Croissants caldi a colazione / Warm croissants for breakfast


Bolzano e il Tirolo nel cuore / Bozen and the Tyrol in the heart


Il cioccolato è sempre una buona idea! / Chocolate is Always a good idea!


Dettagli e vecchi ricordi e un po' di vintage love / Details and old memories and a bit of vintage love


La frolla con le stelle che profuma la casa di buono / The pastry with the stars and home smells of good


La magia degli ingredienti / The magic of the ingredients


L'Autunno e le zuppe che scaldano il cuore / Autumn and soups that warm the heart


Il tramonto / Sunset


Lifestyle italiano / Italian lifestyle


E poi arriva Dicembre / And then comes December


Le nostre ricette / Our recipes

Let's be Merry.


 
 
31 December 2016
 



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